Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Målet med boken er å få elevene til å forstå at maten har betydning for helse og trivsel. For å fange interessen for faget blir ungdommene møtt i sin egen mathverdag. Boken følger blant annet 16 år gamle Anette, hennes familie og venner gjennom ulike episoder i hverdagen.
Omtale fra forlaget
Mat og ernæring . med fokus på hovedutfordringene i kostholdet. Den nye utgaven:har fokus på det mest sentrale i kost og ernæringhar fokus på livsstil som risikofaktor . kost omfatter 7 av de 10 faktorene i "Resept for et sunnere Norge"er i tråd med de nyeste retningslinjene fra WHO (2003)har verktøykapitler om næringsstoffer og matvarer som er lett å finne fram igir oppklarende spørsmål underveishar mange fine fotoI løpet av våren vil det bli laget egne nettoppgaver til boka. Oppgavene vil være varierte, og mange vil knyttes til Internett gjennom klikkbare lenker.
Forlag Gyldendal undervisning
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788205329997
EAN 9788205329997
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 5
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket