Mat og ernæring

av (forfatter).

Gyldendal undervisning 2004 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Målet med boken er å få elevene til å forstå at maten har betydning for helse og trivsel. For å fange interessen for faget blir ungdommene møtt i sin egen mathverdag. Boken følger blant annet 16 år gamle Anette, hennes familie og venner gjennom ulike episoder i hverdagen.

Omtale fra forlaget

Mat og ernæring . med fokus på hovedutfordringene i kostholdet. Den nye utgaven:har fokus på det mest sentrale i kost og ernæringhar fokus på livsstil som risikofaktor . kost omfatter 7 av de 10 faktorene i "Resept for et sunnere Norge"er i tråd med de nyeste retningslinjene fra WHO (2003)har verktøykapitler om næringsstoffer og matvarer som er lett å finne fram igir oppklarende spørsmål underveishar mange fine fotoI løpet av våren vil det bli laget egne nettoppgaver til boka. Oppgavene vil være varierte, og mange vil knyttes til Internett gjennom klikkbare lenker.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal undervisning

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788205329997

EAN 9788205329997

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 5

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Andre utgaver