Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter med sopp som hovedingrediens i pastasauser, supper, gryteretter, paier, gratenger og tilbehør. Boken innledes med tips om rensing, innfrysing, tørking og annen håndtering av soppen. Den gir også råd om hvilke sopper som passer best til hva. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter med sopp som hovedingrediens i pastasauser, supper, gryteretter, paier, gratenger og tilbehør. Boken innledes med tips om rensing, innfrysing, tørking og annen håndtering av soppen. Den gir også råd om hvilke sopper som passer best til hva. Med stikkordregister.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788252923933
EAN 9788252923933
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket