Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne kokeboken tar blant annet for seg de store forskjellene på lam, behandling av råvarer, utstyr og redskap for best mulig tilberedning og resultat. Har 30 forskjellige oppskrifter, tips om tilbehør og vinforslag.
Omtale fra forlaget
I denne boken får leseren mye mer på kjøpet enn spennende oppskrifter. Her får leseren innsikt i det man trenger å vite om lammekjøttet, om hvordan råvarene bør behandles, og anbefalinger av det utstyret og de redskapene som er best egnet for tilberedning av lam. Ikke minst dreier det seg om det viktige tilbehøret. I tillegg til krydderet, får man oppskrifter og råd om tilberedning av salater, sauser og grønnsaker - utvalgt og tilberedt slik at kombinasjonen med lammet gir himmelske smaksopplevelser. Her presenteres ca 30 gjennomprøvde, varierte og spennende retter, stekt på ulike måter, kokt, grillet og woket. Prikken over i.en handler for mange om å velge riktig drikke til måltidet, derfor er det alltid forslag til hvilken vin, eller annen drikke som passer best.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788276834055
EAN 9788276834055
Språk Bokmål
Sider 88
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket