Mat

laks og ørret - helt enkelt

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Boksenteret 2005 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir deg kunnskap om hvordan laks og ørret bør tilberedes. Den inneholder oppskrifter på hverdagsretter, retter til søndagsmenyen og til de store anledningene. I tillegg får du forslag til hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike fiskerettene. Boken gir deg gode råd og nyttig kunnskap om behandling av råvarene, om kniver, kjeler og annet utstyr som er relevant når du skal tilberede laks og ørret.

Omtale fra forlaget

I tillegg til ca. 35 oppskrifter serverer denne boken de viktigste basiskunnskapene om hvordan laks og ørret bør tilberedes. Forfatteren gir de grunnleggende rådene om behandling av råvarene, og om kniver, kjeler og annet relevant utstyr som er relevant når du skal tilberede laks og ørret. Dessuten får leseren en instruktiv gjennomgang av viktige teknikker når fisken skal tilberedes, og om hvordan man går fram når det viktige tilbehøret skal lages, som for eksempel salater og gode basissauser. Kombinasjon av basiskunnskap og de mange anvendelige og spennende oppskriftene - både for tirsdagsmiddagen, søndagsmenyen og de store anledningene - gjør denne boken til en spesiell og brukervennlig kokebok. Boken inneholder dessuten anbefalinger om hvilke viner som er spesielt vellykkete i kombinasjon med de ulike fiskerettene. Dette er bruksboka om laks og ørret, som presenterer oppskrifter og nyttestoff på en delikat, inspirerende og ikke minst lærerik måte. "Laks og ørret - helt enkelt" er skrevet av Fredrik Hald (39 år), som i 2001 ble kåret til Årets kjøkkensjef. Han er daglig leder/ chef ved Neptun Restauranter i Bergen, hvor han har satt sitt kvalitetspreg på opplæring av unge kokker. Dette har ført til at lærlinger og kokker ved bedriften har vært vinnere av konkurranser i inn- og utland gjennom flere år. Han er Oldermann for Bergenskokkenes Mesterlaug og har mottatt en rekke utmerkelser for sitt arbeid.

Bokdetaljer

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788276834093

EAN 9788276834093

Språk Bokmål

Sider 88

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket