Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken viser forfatteren deg at kylling er en råvare som kan brukes til alle anledninger, og at tilberedningsmetodene spenner over et stort register. Gjennom 30 oppskrifter og mange tips, vil du få inspirasjon og kunnskap til å lage nye retter og skape dine egne kyllingspesialiteter. I tillegg inneholder boken anbefalinger om hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike rettene.
Omtale fra forlaget
Kylling er en spennende råvare; den har mild egensmak og passer derfor sammen med en rekke andre råvarer, krydder og tilbehør. I denne boken viser forfatteren deg mulighetene gjennom 30 spennende oppskifter, og han lærer bort de virkelig gode knepene som gjør veien kort til nye retter og egne kyllingspesialiteter. Tips om drikke til hver enkelt rett er selvsagt også med!
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788276834192
EAN 9788276834192
Språk Bokmål
Sider 88
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket