Mat

kylling - helt enkelt

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Boksenteret 2006 Innbundet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken viser forfatteren deg at kylling er en råvare som kan brukes til alle anledninger, og at tilberedningsmetodene spenner over et stort register. Gjennom 30 oppskrifter og mange tips, vil du få inspirasjon og kunnskap til å lage nye retter og skape dine egne kyllingspesialiteter. I tillegg inneholder boken anbefalinger om hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike rettene.

Omtale fra forlaget

Kylling er en spennende råvare; den har mild egensmak og passer derfor sammen med en rekke andre råvarer, krydder og tilbehør. I denne boken viser forfatteren deg mulighetene gjennom 30 spennende oppskifter, og han lærer bort de virkelig gode knepene som gjør veien kort til nye retter og egne kyllingspesialiteter. Tips om drikke til hver enkelt rett er selvsagt også med!

Bokdetaljer

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788276834192

EAN 9788276834192

Språk Bokmål

Sider 88

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket