Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 80 oppskrifter på enkle matretter man kan tilberede ute i naturen. Den viser også teknikker for matlaging på bål, i kokegrop og jordovn, på steinhelle og sjusteinsovn. Med oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
"Mat i det fri" er boka for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Den viser hvordan du kan lage de beste middagsretter, herlige sjokoladefondanter og godluktende bakevarer uten gass eller elektrisk grill. "Mat i det fri" byr på 80 oppskrifter til enkle, men lekre matretter, alle med lett tilgjengelige råvarer. De to friluftslivslærerene Øystein Vegge og Per Momrak viser i "Mat i det fri" verdien av det enkle og nære friluftslivet. Her får du lære enkle teknikker for matlaging på bål, kokegrop eller jordovn, på steinhelle eller i sjusteinsovn. Teknikker og oppskrifter er rikt illustrert med flotte bilder. Ta boka med neste gang du skal på tur! "Det er den kuleste matboka jeg har bladd i." Egil Hurum i Den Norske Turistforening
Forlag Selja forlag
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788282400206
EAN 9788282400206
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket