Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok med hyllest til teaterkunsten, den gode maten og samtalen. Oppskriftene er delt inn i tre akter; livet, kjærligheten og døden. Med matregister.
Omtale fra forlaget
.Mat i 3 akter. er Nationaltheatrets hyllest til god teaterkunst, god mat og den gode samtalen. Vi har samlet et knippe av Norges mest spennende mennesker rundt bordet på hovedscenen og latt samtalen sirkle rundt temaene livet, kjærligheten og døden.
Mesterkokken Johan Kridih har latt seg inspirere av maten i kjente teaterstykker. Journalisten og forfatteren Hugo Lauritz Jenssen formidler samtalene, mens fotografene Terje Borud og Ulla Westbø tolker middagene i bilder.
Nationaltheatrets bok er en kokebok i praktformat. Den kombinerer god smak med livsvisdom, innsikt og interessante refleksjoner. Den har mat for magen, mat for tanken og den gjør hjertet godt.
Noen av middagsgjestene:
Ellen Horn
Kari Bremnes
Thorvald Stoltenberg
Mari Maurstad
Anne Marie Ottersen
Jan Størksen
Mona Levin
Kjetil Bang-Hansen
Shabana Rehman
Monna Tandberg
Astrid Nøklebye Heiberg
Øystein Mosli
Bjarte Hjelmeland
Kjersti Holmen
Lasse Lindtner
Lise Fjeldstad
Henrik Mestad
Forlag Sirene
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788292410028
EAN 9788292410028
Språk Bokmål
Sider 204
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket