Mat

hvit fisk - helt enkelt

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Boksenteret 2006 Innbundet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder 30 oppskrifter basert på torsk, sei, lyr, breiflabb, uer, steinbit, piggvar og kveite, alt fra den enkle hverdagsmiddagen til de helt store anledningene. I tillegg finner du anbefalinger om hvilke viner som passer til de ulike rettene.

Omtale fra forlaget

Hvit fisk helt enkelt gir den kunnskapen som skal til for å kunne velge riktig hvit fisk til riktig rett både til hverdag og fest. Her finnes mange gode oppskrifter uansett årstid og sesong. Boken gir dessuten nyttig viten om filetering, porsjonering, rensing m.m., i tillegg til råd og tips om riktig kjøkkenutstyr. Forslag til viner som passer til er selvsagt inkludert.

Bokdetaljer

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788276834215

EAN 9788276834215

Språk Bokmål

Sider 87

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Sofies verden - roman om filosofiens historie" av Jostein Gaarder
  • "Da Vinci-koden" av Dan Brown
  • "Drageløperen - tegnet roman" av Khaled Hosseini
Alle bokanbefalinger for dette verket