Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 30 oppskrifter basert på torsk, sei, lyr, breiflabb, uer, steinbit, piggvar og kveite, alt fra den enkle hverdagsmiddagen til de helt store anledningene. I tillegg finner du anbefalinger om hvilke viner som passer til de ulike rettene.
Omtale fra forlaget
Hvit fisk helt enkelt gir den kunnskapen som skal til for å kunne velge riktig hvit fisk til riktig rett både til hverdag og fest. Her finnes mange gode oppskrifter uansett årstid og sesong. Boken gir dessuten nyttig viten om filetering, porsjonering, rensing m.m., i tillegg til råd og tips om riktig kjøkkenutstyr. Forslag til viner som passer til er selvsagt inkludert.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788276834215
EAN 9788276834215
Språk Bokmål
Sider 87
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket