Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Matlaging i hverdagen og i arbeid med kost og ernæring som fag, krever at man vet hva man skal lage og hvordan. Denne oppskriftsamlingen kan brukes til oppøving av grunnleggende ferdigheter i matlaging ut fra et helsemessig perspektiv. Den omfatter både retter som er vanlige og tradisjonelle i Norge, retter som har sin opprinnelse i andre land, og oppskrifter for tilberedning av mat for mennesker med spesielle behov eller behov for spesialkost. Har oppskrifts- og emneregister. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Matlaging i hverdagen og i arbeid med kost og ernæring som fag, krever at man vet hva man skal lage og hvordan. Denne oppskriftsamlingen kan brukes til oppøving av grunnleggende ferdigheter i matlaging ut fra et helsemessig perspektiv. Den omfatter både retter som er vanlige og tradisjonelle i Norge, retter som har sin opprinnelse i andre land, og oppskrifter for tilberedning av mat for mennesker med spesielle behov eller behov for spesialkost. Har oppskrifts- og emneregister. Illustrert.
Forlag NKS-forl.
Utgivelsesår 1995
Format Heftet
ISBN13 9788250816060
EAN 9788250816060
Språk Bokmål
Sider 122
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket