Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 30 oppskrifter basert på gris som råvare, alt fra den enkle hverdagsmiddagen til den mer festlige anledningen. Oppskriftene er delt inn i tre vanskelighetsgrader. I tillegg kommer forfatteren med vintips til de ulike rettene.
Omtale fra forlaget
I denne boken får du kunnskap om gris som råvare i sin helhet, et lite blikk tilbake i tid (litt historikk), kvaliteter, hva skal du se etter i butikken, hvordan skal kjøttet behandles, stykningsdeler og hvilke forskjellige stykker som passer til hvilke retter. Du får en kort innføring i forskjellige produkter laget av gris, hvilke smaker som passer til - vin/ drikkeforslag, og ikke minst, 30 varierte retter til forskjellige anledninger.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788276834208
EAN 9788276834208
Språk Bokmål
Sider 87
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket