Omtale fra forlaget
Mat fra Numedal har fått en meget god mottakelsen, og vi tror at mange har glede av å lese denne store praktboken om og fra Numedal.
Her finner du lokale mattradisjoner, lokal historie om bla. Normannsslepene, Traaenskatten og alle stabburene i Numedal, flotte bilder av natur og kultur og historiske bilder av folk og fe fra dalen.
Og ikke minst mange nye og gamle oppskrifter på alt fra spekemat, røyking, raking, fugl, fisk, vilt til kling, snipp, flatbrød og rømmebrød .
Boken er på 220 sider og er full av flotte bilder og spennende og morsomme tekster forfattet, fotografert og satt sammen av Ingvar Moi, Anse Kjersem og Even Tråen samt mange andre lokale bidragsydere.
Forlag Matopplevelser i Numedal
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788299964906
EAN 9788299964906
Omtalt sted Buskerud
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket