Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 40 oppskrifter på italiensk mat. Her får leseren vite hvordan man lager klassikere som minestronesuppe, lasagne, pizza, tiramisu og zabaglione. Illustrert og med trinn-for-trinn forklaringer. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder 40 oppskrifter på italiensk mat. Her får leseren vite hvordan man lager klassikere som minestronesuppe, lasagne, pizza, tiramisu og zabaglione. Illustrert og med trinn-for-trinn forklaringer. Med stikkordregister.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788250937277
EAN 9788250937277
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket