Mat fra fjord og fjell

Bondens marked Bergen

av (forfatter) og Thor Brødreskift (illustratør).

Tun 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 2.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter med råvarer og produkter fra Bondens marked i bergensområdet. Oppskriftene er laget av kokkene Dag Stian Knudsen, Morten Andre Tungesvik, Øystein Vallestad Næss og Hanne Frosta. Har register.

Omtale fra forlaget

Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet! Mat fra Fjord til Fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet. Forfatteren Christopher Haatuft er utdannet kokk og har jobbet på noen av verdens beste restauranter. Han har også gledet mange med sinematartikleri Bergens Tidende og i ulike magasiner.

Bokdetaljer

Forlag Tun

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788252933581

EAN 9788252933581

Omtalt sted Hordaland

Språk Bokmål

Sider 191

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket