Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken viser hvordan vi kan styrke kroppens immunforsvar gjennom et bevisst kosthold, og presenterer de forebyggende kvalitetene ved 150 vanlige matvarer. Forfatteren gir råd om hvordan vi gjennom riktig ernæring kan bli i stand til å beskytte oss mot vanlige plager og alvorlige sykdommer. Boken inneholder oppskrifter på supper og forretter, hovedretter, desserter, juicer og urteteer, i tillegg til komplette dagsmenyer og kostholdsplaner. Har ordforklaringer og register.
Omtale fra forlaget
En praktisk, lett tilgjengelig og vakkert illustrert guide til de immunstyrkende egenskapene ved maten vi spiser. Boken viser hvordan vi kan styrke kroppens immunforsvar gjennom et bevisst kosthold. Den presenterer i detalj de forebyggende kvalitetene ved 150 vanlige matvarer, deriblant 9 utvalgte «stjernematslag» .; spesielt allsidige immunstyrkende ingredienser som alle fortjener å ha fast plass i kostholdet vårt.Den gir råd om hvordan vi gjennom riktig ernæring kan bli i stand til å beskytte oss mot vanlige plager og alvorlige sykdommer .; fra forkjølelse og influensa til kreft og hjertesykdom, fra sår hals til depresjon og angst. Du får mer enn 180 spesialkomponerte oppskrifter på supper og forretter, hovedretter, desserter, juicer og urteteer, i tillegg til komplette dagsmenyer og kostholdplaner.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205308961
EAN 9788205308961
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket