Mat for helse og trivsel

kokebok

av (forfatter), Kari Garmo Dalen (forfatter), Synnøve Bjørkeng (forfatter) og Anna-Karin Lindstad (forfatter).

Universitetsforlaget 1998 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En kokebok som gir farge, god smak, helse og trivsel til matlagingen! Inneholder oppskrifter og nyttige tips om måltider, matvaregrupper, mat for ulike aldersgrupper og mennesker med spesielle kostbehov, og mat fra andre land. Hvert kapittel innledes med litt teori, matlagingsmetodene blir ofte forklart trinn for trinn i tegninger og tekst. Boka legger vekt på helsevennlige og lettlagde retter, og temaer som ressursøkonomi og hygiene.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1998

Format Heftet

ISBN13 9788200422518

EAN 9788200422518

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket