Omtale fra forlaget
En kokebok som gir farge, god smak, helse og trivsel til matlagingen! Inneholder oppskrifter og nyttige tips om måltider, matvaregrupper, mat for ulike aldersgrupper og mennesker med spesielle kostbehov, og mat fra andre land. Hvert kapittel innledes med litt teori, matlagingsmetodene blir ofte forklart trinn for trinn i tegninger og tekst. Boka legger vekt på helsevennlige og lettlagde retter, og temaer som ressursøkonomi og hygiene.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1998
Format Heftet
ISBN13 9788200422518
EAN 9788200422518
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket