Omtale fra forlaget
Kokebok med oppskrifter og nyttige tips om måltidene, matvaregruppene, mat for ulike aldersgrupper og mennesker med spesielle kostbehov, og mat fra andre land. Hvert kapittel innledes med litt teori, matlagingsmetodene blir ofte forklart trinn for trinn i tegninger og tekst. Med vekt på helsevennlige og lettlagde retter, og temaer som ressursøkonomi og hygiene.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788200422242
EAN 9788200422242
Språk Nynorsk
Sider 175
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket