Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken setter søkelyset på 50 viktige matvarer som man bør spise mer av for å stå bedre rustet mot sykdom, og oppnå bedre helse og økt velbefinnende. Andre del har oppskrifter basert på disse matvarene med oversikt over næringsverdien og de helsemessige egenskaper til hver rett. Har litteraturliste og stikkordregister. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boken setter søkelyset på 50 viktige matvarer som man bør spise mer av for å stå bedre rustet mot sykdom, og oppnå bedre helse og økt velbefinnende. Andre del har oppskrifter basert på disse matvarene med oversikt over næringsverdien og de helsemessige egenskaper til hver rett. Har litteraturliste og stikkordregister. Illustrert.
Forlag Damm
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788251205429
EAN 9788251205429
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket