Maskeradeballet

fra p-pilla til lykkepilla til Viagra

av (forfatter).

Prego Mobile 2022 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Maskeradeballet - rotteracet der løgnaktige menn med masker og bedragerske kvinner med slør, svinger seg i urytmisk og politisk korrekt runddans, etter en fiktiv og svært unaturlig likhet.

Det er hva forfatter Mark Scheibert, en halvstudert røver/ snekker/ strebende reklameguru/ storgambler/ låtskriver/ musiker/ kokk/ modell/ bedriftseier/ rundbrenner/ rotløs omreisende/ hengiven kjæreste/ alenefar/ millionær / NAV'er, retter søkelyset mot.

Med base i forutinntatte meninger og egne opplevelser, søker han å skape interesse og engasjement som leder til noe annet enn oppgitthet. Spiller ingen rolle hva. Humor, irritasjon, oppdagelse, fornektelse, forbannelse, gjenkjennelse, ja hva som helst. Bare ikke oppgitthet og likegyldighet.

I denne fascinerende debuten tar han et oppgjør med vår tids mannsroller, feminismen, det kjønnsnøytrale samfunnet og likhetsjaget. Han hevder at de maskene vi bærer, forskjeller i tenkemåter, seksualitet og følelsesliv, har sammenheng med et påtvunget likhetspress i vår vestlige sivilisasjon i moderne tid.

Uten redsel for å provosere gjør han dypdykk i såvel egne livserfaringer som i evolusjonspsykologien, samfunnsvitenskap, sosialpolitikk - og alt som gjør oss til dem vi er. Kvinner som menn.

Mark Scheibert (f. 1961) er født i USA av norsk mor og amerikansk far, og kom til Norge som syv-åring. Bor i dag i Oslo. Røttene til fødelandet er beholdt, og yrkene har vært mange. Kreativitet og nysgjerrighet er to røde tråder i livet. En tredje er alle de kjønnsrelaterte frustrasjonene han mener bunner i at kvinner og menn, på tross av enorme ulikheter, tvinges til likhet.

Bokdetaljer

Forlag Prego Mobile

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788284300146

EAN 9788284300146

Genre Personlige beretninger

Omtalt sted Norge USA

Omtalt person Mark Scheibert

Språk Bokmål

Sider 370

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket