Omtale fra forlaget
På Bondens marked finner du det beste av Østlandet. Produkter med smak av snaufjell og preg av frodige dalstrøk, som er fanget i innsjøene, har beitet i dype skoger og grodd i åpne landskap helt til havs rundt Oslofjorden. På markedet får du kjøpe dem direkte fra produsentene selv - fra dyktige håndverkere som vet å ta vare på markens grøde. I Markens grøde serverer de prisbelønte kokkene fra Gamle Raadhus Restaurant og Brimi Sæter 80 fristende oppskrifter på hvordan du kan tilberede sesongens beste råvarer. Jørn Lie, Eirik Strøm Lillebø, Hans Brimi og Ola Tangvik Brimi. Tove Diesen er kokebokforfatter og tidligere matjournalist i Aftenposten. I 1998 fikk hun Årets Ernæringspris, og i 2008 fikk hun Ingrid Espelid Hovig Matkulturpris for sitt arbeid med å formidle norsk matkultur og matglede.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788252933567
EAN 9788252933567
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket