Mari og Vinterrosa

av (forfatter) og Unni Mork Rindal (illustratør).

Landbruksforl. 2000 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Mari er på overnattingsbesøk hos bestemor og bestefar på gården Eskilstad. Hun hjelper til med arbeidet på gården, og er med når Elvira får en kalv, akkurat en slik kalv som Mari har ønsket seg.

Omtale fra forlaget

MARIog Vinterrosa
Det er moro å være med på overnattingsbesøk alene hos bestemor og bestefar på gården Eskildstad, synes Mari. - Lillebror Peter har bare godt av å være "enebarn" litt, han også, sa pappa, - mens du hjelper bestemor og bestefar. På Eskildstad får Mari strigle og børste hesten Flicka. Og hun er med opp på det litt skumle fjøstrevet sammen med bestemor som måker halm ned til Fiona, Fortuna og de andre herefordkuene. Det er spennende å se hvor mange egg hønene har lagt, synes Mari. Det er hun som har ansvaret for å plukke eggene ut av verpekassene mens fjøspus sitter og ser på. Tussi springer logrende rundt henne, men Mari har ikke tid til å leke akkurat nå. Det er så mage viktige ting hun synes hun må gjøre. Storoksen Goliat skal ha litt ekstra kraftfôr, og så er det Elvira som skal kalve.
I denne tredje boka om Mari følger vi henne i arbeidet på Eskildstad. Og hun får være med når Elvira får en kalv, akkurat en slik kalv som Mari lenge har ønsket at bare var hennes.
I den første boka, Mari, bestefars jente, gjør forfatteren og illustratøren Unni Mork Rindal oss kjent med Maris verden. En verden rik på spennende opplevelser sammen med familien, vennene på skolen, og dyra i naturen og på gården Eskildstad.
I den andre boka, Mari med jul i vente, følger vi henne i juleforberedelsene sammen med lillebror Peter, mor og far. Og på gården til bestefar og bestemor ser Mari noen mus - eller er det noen smånisser?

Bokdetaljer

Forlag Landbruksforl.

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788252925135

EAN 9788252925135

Språk Bokmål

Sider 31

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket