Denne boken er en fristende samling av Manuelas julefavoritter - søtsaker, kaker, cupcakes og cookies. Spiselige gaver er spesielt hyggelig i julen, og i boken finner du mange kreative og lekre måter å pakke bakverkene på. Her finner du mer enn 70 oppskrifter illustrert med trinn-for-trinn-bilder og inspirerende fargebilder.
Forlag Exlibris media
Utgivelsesår 2013
Fantastisk bok! Jeg var i utgangspunktet ute etter en bok som jeg kunne bruke til spiselige gaver og da er jo denne midt i blinken, blant annet skriver hun i oppskriftene hvor lenge kakene/kjeksene/etc står seg, hvordan de skal oppbevares, masse tips og triks, delikat presentasjon og innpakningstips. Ekstra stjerne i boken for veldig varierende vanskelighetsgrad. Her er det helt enkle ting og temmelige vanskelige (i alle fall omstendige) oppskrifter. Og definitivt ikke bare julekaker - denne boken kan brukes året rundt.