En tollekniv faller i sjøen, og når dens ti år gamle eier bøyer seg over bryggekanten for å se etter den, møter han blikket til en død mann i vannet. I lommen har mannen en hylse med radioaktivt stoff. På samme tid tar legen Ulla Abildsø fly til Oslo i jakt på sannheten om hva som egentlig skjedde på farens fiskebåt en skjebnesvanger oktoberdag i 1961 i Nordishavet. Dette er opptakten til en virvelvind av hendelser av storpolitisk format: Utradering av den palestinske stat, spionasje, terror, og med tråder tilbake til norsk-svensk atomvåpenforskning i 1950-årene - og én manns skjebne som uvitende brikke i et høyt spill om krig og fred i Midtøsten. Olav Njølstad er født i 1957, er forskningssjef ved Nobelinstituttet i Oslo og debuterer som skjønnlitterær forfatter med en hensynsløst spennende thriller av internasjonalt format.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788205594494
EAN 9788205594494
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket16 bokelskere følger dette verket.