Mange liv

av (forfatter).

Gyldendal 2004 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren forteller om sitt liv og sin karriere. Han skriver bl.a. om forholdet til foreldrene, hvordan han ble krigsflyger, og hvordan han ble advokat som sin far og bestefar. Leseren får også høre om arbeidet med saker som Quisling-saken og Lillhammer-saken.

Omtale fra forlaget

Mange liv tar leseren med på en gnistrende, velskrevet og spennende erindringsreise. Ganske tidlig under arbeidet skjønte jeg at dette ikke kunne bli de halvkvedete visers bok, sier Annæus Schjødt. Hans selvbiografi, fortellingen om gutten fra Grimelundsveien på Oslos beste vestkant som ble krigsflyver og en av tidens store advokater, er blitt fascinerende lesning. Det er historien om en far og hans sønn, om den store kjærligheten, om ekteskap, utroskap og hemmelig liv. En rekke dramatiske rettssaker skildres av en sentral aktør . ikke minst Lillehammer-saken og møtet med den unge Sylvia Raphael. Mange livtar leseren med på en gnistrende, velskrevet og spennende erindringsreise.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788205329522

EAN 9788205329522

Omtalt person Annæus Schjødt

Språk Bokmål

Sider 262

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket