Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg det unike ved elgen, både som jaktobjekt og råvare. Den viser også hvordan du best tar vare på kjøttet fra skogen til bordet eller fyrseboksen, og viser trinn for trinn hvordan du parterer en elg. Boka har også råd om oppbevaring, opptining og tilberedning og har oppskrifterpå 120 retter med elgkjøtt.
Omtale fra forlaget
Feil behandling av viltkjøtt i felt, under oppbevaring eller under tilberedning kan få uheldige konsekvenser for smak og konsistens ved at man får tørt og kjedelig kjøtt. Denne boka tar for seg slakting, flåing, mørning og partering av elg, og gir deg dessuten over 100 oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage. Men gjør du alt riktig vil du bli betraktet som en gourmet av dine middagsgjester!
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788252932935
EAN 9788252932935
Språk Bokmål
Sider 189
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket