Man tager en elg

feltbehandling, partering, oppskrifter

av (forfatter), Kåre Vidar Pedersen (illustratør) og Esten Borgos (illustratør).

Tun 2011 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg det unike ved elgen, både som jaktobjekt og råvare. Den viser også hvordan du best tar vare på kjøttet fra skogen til bordet eller fyrseboksen, og viser trinn for trinn hvordan du parterer en elg. Boka har også råd om oppbevaring, opptining og tilberedning og har oppskrifterpå 120 retter med elgkjøtt.

Omtale fra forlaget

Feil behandling av viltkjøtt i felt, under oppbevaring eller under tilberedning kan få uheldige konsekvenser for smak og konsistens ved at man får tørt og kjedelig kjøtt. Denne boka tar for seg slakting, flåing, mørning og partering av elg, og gir deg dessuten over 100 oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage. Men gjør du alt riktig vil du bli betraktet som en gourmet av dine middagsgjester!

Bokdetaljer

Forlag Tun

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788252932935

EAN 9788252932935

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket