Agent Creasy er utbrent og nedkjørt. Han tar jobben som livvakt for å slippe unna marerittet, men det har så vidt begynt. En bølge av kidnappinger skaper panikk blant rike foreldre, og stadig flere leier livvakter til barna. Creasy kan styre sin begeistring for lille, bortskjemte Pinta. Men snart trenger hun gjennom skallet hans. Hun lokker frem mennesket i den kyniske mannen. Så slår kidnapperne til. Creasy er igjen en mann i brann. Han starter sin personlige vendetta mot en mektig fiende. Og ingen kan stoppe han. Boka er filmatisert.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2004