Mammutskolen

av (forfatter) og Neal Layton (illustratør).

Gyldendal 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (3 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Oskar og Arabella har blitt så store at de må begynne på skolen. Han liker det ikke, men Arabella gleder seg veldig. Det er nemlig viktig for mammuter å gå på skolen, for der lærer de det de må kunne for å klare seg i istiden. Og viktigst av alt; at de må passe seg for de ville og farlige menneskene. Dette er første bok i serien om dyrene på mammutskolen.

Omtale fra forlaget

Klart mammuter gikk på skolen! Første bok om de utrolig dyreelevene i istiden. Fra 9 år Mammutene Oskar og Annabella har nettopp begynt på skolen og skal lære sin viktigste lekse i mammutkunnskap: hvordan overleve de grusomme hårløse vesener med digre treklubber .; menneskene. Men skolen begynner ikke så bra for Oskar, allerede første dag havner han hos lektor Snute etter beskyldninger om å ha rappet appelsiner. Oskar prøver å forklare henne om de MYSTISKE FOTSPORENE og appelsinskallet ... men til ingen nytte. Her må Oskar ordne opp selv. En bok for 9-åringer med sans for tøys og tull og en god historie.Neal Layton har skrevet er ellevill serie om livet på en mammutskolen i istiden. Hans uslåelige strektegninger og framstilling av morsomme dyrepersonligheter gjør det enkelt å følge med for en fersk leser som ved siden av å ha det gøy også lærer noe om istiden.PLUSS bøker for dem som har brutt lesemuren og som elsker å lese.Gode bøker - gøy å lese - fra 9 år

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788205378889

EAN 9788205378889

Serier Pluss Mammutskolen (1)

Språk Bokmål

Sider 149

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 2 0 0 1

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

5 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket