Guiden beskriver detaljert 38 fotturer gjennom tekst, bilder og kart. For hver turbeskrivelse finnes en liten faktadel som beskriver lengden, nivå/høydeforskjell, adkomstmuligheter og kombinasjonsmuligheter. Med stedsregister for Mallorca.
Ny flott norsk fotturguide for Mallorca. Meget praktisk format gjør at boken er lett å ta med på tur og lett å bruke. Boken inneholder mange fine turer på denne vakre øya som er et paradis for vandrere på alle nivå. Detaljerte kart for hver tur og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram på turene. I tillegg finnes mange fargefoto, informasjon om transport til turene, anbefalte plasser for overnatting og andre nyttige opplysninger. Informasjon om langdistanseruten GR-221 ("Ruta Pedra en Sec", på norsk "Tørrsteinsruten"), som går fra vest til øst på øya er også inkludert. Boken er forøvrig en fullstendig revidert og utvidet utgave av fotturene som beskrevet på forlagets populære multimedia cd, utgitt siden 2003.
Forlag Explore Interactive
Utgivelsesår 2008