Maktkamp

av (forfatter).

Bladkompaniet 2000 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

London, 1869. Lord Lumsden, som Marianne hadde hatt et kort forhold til, etterlater henne mange penger. Hun vil beholde arven, og må finne seg i å bli hengt ut i avisene. Men hun må kjempe med nebb og klør mot Lumsdens engelske arvinger, som krever at testamentet blir erklært ugyldig. Mannen i Mariannes liv er nå Oliver Caulfield, hennes sakfører. Han er intelligent, dyktig og lidenskapelig, akkurat som Marianne.

Omtale fra forlaget

Den store skandalen i London var rettssaken mot Marianne Tallaksen. Det var gyldne tider for sladrepressen og bookmakerne. Mariannes liv og elskere ble hengt ut i alle aviser. Marianne selv hatet at livet hennes ble til de grader offentlig eiendom. At hennes korte forhold til Lord Lumsden og pengene han etterlot henne, skulle komme offentligheten for øre. Men hun hadde ikke noe valg. Ville hun beholde arven, måtte hun kjempe med nebb og klør mot Lumsdens engelske arvinger, som krevde at testamentet ble erklært ugyldig.
Marianne var en kvinne som gjorde inntrykk på menn, og som sjelden hadde levd uten en manns kjærtegn. Nå var det sakføreren hennes, Oliver Caulfield, som var mannen i hennes liv. Han var intelligent, dyktig . og lidenskapelig. Akkurat som Marianne.

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788250943933

EAN 9788250943933

Serie Brenning (8)

Genre Romantikk

Omtalt tid 1800-tallet

Omtalt sted London

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket