MaddAddam (MaddAddam Trilogy, Book 3)

av (forfatter).

Anchor 2013 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Anchor

Utgivelsesår 2013

Format Kindle Edition

Språk Engelsk

Sider 497

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

MaddAddam begynner der Oryx and Crake og The Year of the Flood slutta. Størstedelen av menneska er døde og dei få som er att kjemper for livet i ei post-apokalyptisk verd. Våre overlevande protagonistar har samla seg i ein liten leir saman med Crake sin nye rase der dei prøver å beskytte seg mot samvitslause drapsmenn og intelligente griser.
Mykje av denne boka er via Zeb sin historie, samt the Crakers. Sistnevnte er særs fornøyelige i all si uskyld og naivitet, samtidig som me ser at dei slett ikkje er uintelligente og dei lærer fort.

MaddAddam knyter saman ei rekkje trådar frå Oryx and Crake og The year of the flood, og bidreg i stor grad til at lesaren ser God's Gardeners med nye auge. Irritasjonsmomentet frå Flood der karakterer frå Oryx and Crake stadig dukker opp får og ei viss forklaring. Litt av det same skjer rett nok i MaddAddam og, men naturlegvis i langt mindre grad.

Eg likte denne boka svært godt. Både det at den knyter saman lause tråder frå dei to tidlegare bøkene og det at den introduserer nye trådar, gav meg eit inntrykk av å ha fått eit glimt inn i denne verda utan at kvar einaste dråpe har blitt vridd utor den. Me får sannsynligvis aldri vete korleis det går vidare med dei som framleis er i live når boka ender, same kor irriterande det først er så kjennest det og veldig riktig på ein måte. Eg må innrømme at eg ikkje ville forlate Toby, Zeb, Ren, Blackbeard og dei andre, så lesinga gjekk seinare og seinare når eg nærma meg slutten. Slik boka ender kan ein i det minste ha eit håp om at der er fleire små samfunn av overlevande rundt om, men det er opp til fantasien å finne ut korleis dei klarer seg.

Karakteren blir ein femmer frå meg, og det same vil eg gje den samla trilogien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket