Madagaskar

filmfortellingen

av (utgiver), Joseph Williams (illustratør) og Unni Rom Stueland (oversetter).

Damm 2005 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Løva Alex, sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria har levd heile livet i dyrehagen i New York. De er vant til topp bevertning og godt stell, og alle er såre fornøyde med livet, bortsett fra Marty. Han drømmer om å komme til villmarka, og før de veit ordet av det, blir drømmen hans til virkelighet. De fire vennene blir sendt av gårde med et lasteskip til Afrika. På grunn av et mytteri om bord av fire driftige pingviner, blir dyra skylt i land på øya Madagaskar i stedet. Nå må de finne ut om villmarkslivet er noe for dem, og om de klarer å leve på øya uten å bli sprø.

Omtale fra forlaget

Løven Alex er hovedattraksjonen i dyrehagen i New York. Han og vennene hans sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria har levd hele livet i fangenskap i zoologisk hage. De er vant til topp bevertning og godt stell, og er såre fornøyde med livet. Med unntak av drømmeren Marty. Han klarer ikke å la være å fantasere om å komme til villmarken. Før de vet ordet av det, blir Martys drøm virkelig. De fire vennene blir sendt av gårde med et lasteskip til Afrika. Men på grunn av mytteri om bord av fire driftige pingviner, blir dyrene skylt i land på øya Madagaskar i stedet. Vil de klare seg på øya uten å bli sprø? Og er nå egentlig villmarkslivet noe for dem?

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788204116642

EAN 9788204116642

Serie Bok med CD!

Språk Bokmål

Sider 48

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket