Jon er en gutt som føler seg annerledes og holder seg mest for seg selv. På skolen blir han erta av Jens. Hjemme blir han mobba av storebroren. Mamma maser. Og pappa bryr seg ikke. Plutselig dukker det opp en mystisk jente som forandrer alt og Jon kastes inn i et nervepirrende eventyr der månen risikerer å gå under. Jakten på en magisk medaljong blir starten på en rekke skumle mysterier.
Hvem bor i den hemmelige byen? Hvilken ondskap skjuler seg i den dype ravinen? Og hvorfor må Jon sloss med et livsfarlig sjømonster?
Forlag Liv forlag
Utgivelsesår 2018
Genre Fantasy
Ingen grunn til å lese dette ferdig. Syltynn historie om en gutt som må redde sivilisasjonen på månen (!) hvor det finnes skumle gorgonzolaer og en by som heter Metallica. (Skal det være morsomt? Det virker bare teit i noe som ellers skal være ei spenningsbok.) Det hjelper heller ikke at språket er dårlig. Mye kommafeil, dårlige setninger og usammenhengende handling. Her har det ikke vært noen redaktør inne i bildet, i alle fall.