Norsk no! er eit komplett nybegynnarverk i norsk for vaksne innvandrarar og dekker nivå A1 og A2. Norsk no! har rik bildestøtte og legg opp til mykje munnleg aktivitet. Norsk no! lytteøvingar tar for seg tema i læreplanen og kommunikasjonssituasjonar deltakarane har behov for i kvardagen. Dei gir både god øving mot norskprøvene og motiverande førebuingar til situasjonar deltakarane kan ha nytte av i livet i Noreg. Lytteøvingar A1-A2 består av to delar. I del 1 finn du oppgåver du kan kopiere opp til deltakarane. I del 2 finn du tekstar og fasit til oppgåvene. Dei kan også kopierast fritt. Innspelt lyd på øvingane finst i vedlagte CD-ar. Lytteøvingane kan brukast saman med læreverket Norsk no! eller andre læreverk i norsk og samfunnskunnskap for vaksne innvandrarar.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2017