Lytt! er et læremiddel for lytteforståelse i norsk som andrespråk. Læremiddelet består av bok og lyd-CD. Boka inneholder 25 øvinger med to innleste tekster per øving. Alle tekstene er lest inn på CD-en. Tekstene finnes også som kopieringsoriginaler for elever som trenger støtte i den trykte teksten mens de lytter. Lytt! er et læremiddel med mange muligheter. Hver øving har oppgaver på to eller tre nivåer. Det innebærer at alle i klassen kan lytte til den innleste teksten samtidig, men løse ulike oppgaver tilpasset sitt språklige nivå. Læremiddelet tar først for seg enkle øvinger for å trene blant annet bokstaver og tallord, navn, adresser, klokkeslett, telefonnummer og datoer. Deretter gjenspeiler øvingene den virkeligheten som elevene er omgitt av den første tiden i Norge. Lytt! er et fleksibelt læremiddel som kan brukes i voksenopplæringen og i grunnleggende norsk på ungdomstrinn og i videregående skole.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2011