På ferie hos den underlige, hvithårede onkel Merry i et stort gammelt hus på Cornwall-kysten kommer Jane, Barney og Simon over et gammelt kart. Dette er den første boka i Mørket kommer.
Internasjonal fantasy-serie i ny utgave Dette er første bok i Susan Coopers fantasy-serie Mørket kommer, som representerer noe av det beste i engelsk fantasy-tradisjon. Serien er oversatt til elleve språk, og forfatteren har mottatt flere prestisjefylte litteraturpriser for bøkene.Jane, Barney og Simon er på ferie hos den underlige, hvithårede onkel Merry. Han bor i et stort, gammelt hus med hemmelige trapper og dører. De tre barna oppdager et mystisk skattekart, og først blir de i fyr og flamme! Men så begynner det å skje skremmende ting. Drivende spennende om Jane, Barney og Simon, som får viktige roller å spille i kampen mellom lysets og mørkets krefter.
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788205323346
EAN 9788205323346
Serie Lunapocket
Genre Fantastisk litteratur
Se alle bokelskere som følger dette verketI tidlig tenårene begynte jeg å lese fantasy-litteratur. Her er et utvalg over det jeg leste. Skal komme med mer utfyllende kommentarer etterhvert.