Lys som helbreder

nytt håp for astma-pasienter

av (forfatter).

Indre ledelse forl. 2004 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren forteller om en større undersøkelse han har gjort over å behandle astma hos barn med en spesiell type lys-akupunktur; Singulett Oksygen lys. Boken beskriver i tillegg forskning fra Øst-Europa og gir innsikt i DNA-forskningen. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Kan lys helbrede? Trenger vi en forbruker- orientert medisinsk forskning? I denne boken forteller Vilhelm Schjelderup om en større undersøkelse han har gjort over å behandle astma hos barn med en spesiell type lys-akupunktur. Vanlig vestlig medisin kan idag ikke helbrede astma . bare lindre symptomene med medikamenter som kan gi alvorlige bivirkninger. Lys-akupunktur med Singulett Oksygen lys har gjort et flertall av barna friske. Boken beskriver dessuten interessant forskning fra Øst-Europa som er lite kjent i Vesten og gir ny innsikt i DNA-forskningen. Sammen peker dette mot en bedre forståelse av helse, sykdom og våre muligheter til å stimulere kroppens evne til å helbrede seg selv. Man skulle tro at alle som arbeider innen helsesektoren, ville være positivt interessert i behandlingsmetoder som kan gjøre folk friske. Så enkelt er det ikke. Denne boken er til tider spennende som en kriminalroman. Det gjelder interessekonfliktene rundt nye behandlingsmetoder. Det gjelder også fremveksten av ny vitenskapelig innsikt i livets natur.

Bokdetaljer

Forlag Indre ledelse forl.

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788292301807

EAN 9788292301807

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket