Lys på livets gåte

av (forfatter).

Kolofon 2021 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Livet er en stor gåte for folk flest ... Så stor er denne gåten at de fleste blir overveldet av håpløshet når tanken streifer inn på livet og døden. Derfor skyver vi slike tanker under teppet. Vi prøver så godt vi kan å konsentrere oss om hverdagens gjøremål. Men like fullt, tanken om liv og død ligger og lurer i bakhodet, enten vi vil eller ikke. For en del mennesker er slike tanker så påtrengende at det kan bli plagsomt.
Jeg har brukt store deler av livet mitt til å granske og belyse livets hemmelighet. Konklusjonen er at vi ikke kan løse denne gåten med hodets tanker. Fordi hjernen ikke har svar på slike ting. Det fins en annen måte å avdekke livets hemmelighet på. Det kan du lese om i denne boken.
Vi går selv og bærer på livets viten i det underbevisste.

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2021

Serie Livets lange læring (1)