Megs liv forandrer seg for alltid den dagen mannen hennes dør … men ikke på den måten alle tror. Hun får tilbud om å passe en fyrvokterbolig i den lille landsbyen Applemore, og ser det som en perfekt sjanse til å ha en fredelig sommer mens hun finner ut hva hun vil med resten av livet. Meg får også ansvar for det lille gratisbiblioteket ved stien til fyret, som viser seg å fungerer som sentral for alt fra byttehandel av nylagte egg til tapte nøkler og kjærlighetsbrev. Hun blir raskt fanget av landsbylivet, men under det sammensveisede samfunnet lurer hemmeligheter under overflaten. Og Meg må finne selvtilliten til å håndtere dem. Skogsarbeideren Gabe har funnet et nytt liv i Applemore. Han har tidligere hatt en hektisk, internasjonal karriere som systemarkitekt, men nå elsker han det fredelige landsbylivet – og motstår alle velmente forsøk på matchmaking. Så møter han Meg. Har skjebnen gitt ham en ny sjanse til lykke? Først må han forholde seg til den fortiden han har lagt bak seg.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788205610972