I sin søken etter det lykkelige liv blir Gunnars eventyrlige ferd gjennom den Latin-Amerikanske verden like mye en indre som en ytre reise. Møtet med den klassiske mayakulturen og dagens storbyslum, eksotiske kvinner og eksentriske lykkejegere gir næring til emosjonelle prøvelser. Når alt ser som mørkest ut, begynner hemmeligheten bak et lykkelig liv å åpenbare seg. Pål Kvello (f. 1975) er oppvokst i Hommelvik, og er nå bosatt i Trondheim. Han er utdannet allmennlærer fra HiNT. Senere tok han en doktorgrad i biologi ved NTNU, og fortsatte som postdoktor ved University of California, Berkeley. Nå jobber han ved Kavli Institute of Systems Neuroscience, NTNU. Av nysgjerrighet på livet har han gjennom sin jobb og fritid reist verden over, noe som har resultert i flere vitenskapelige publikasjoner, og nå hans debutroman: Lykkemedisin.
Forlag Publica
Utgivelsesår 2013