Lukkøye

historien om Ole Klemetsen

av (forfatter).

Tiden 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken skildrer Ole Klemetsens bokserkarriere fra begynnelsen, til familiens kamp for sitt eget Team Klemetsen. Vi følger Oles bokserkarriere, både som amatør i Stavanger og senere som profesjonell i miljøet i Kronk Gym i Detroit. Oles utvikling som bokser står i sentrum av beretningen. Men historien rommer også et annet perspektiv: Familiens søken etter sin identitet, som reisende folk. Har kildehenvisninger.

Omtale fra forlaget

En unik og intens beretning om Ole Klemetsens fantastiske boksekarriere og livet bak kulissene. Boken burde være svært relevant for sportsinteresserte i alle aldre og andre som har fulgt Lukkøyes mye omtalte karriere gjennom årene. Biografien skildrer Ole Klemetsens boksekarriere helt fra begynnelsen: Fra oppveksten i Stavanger, der de første treningsøktene skjedde sammen med faren og broren i Nylund skoles kjellerlokaler, til familiens kamp for sitt eget Team Klemetsen. Vi følger Oles utrolige boksekarriere, både som amatør og senere som profesjonell i det steinharde miljøet i Kronk Gym i Detroit i USA. Boken går tett inn på amatør- og proffboksingens gode og mindre gode sider. Oles utvikling som bokser står naturlig nok i sentrum for beretningen. Men historien om Ole Klemetsen rommer også et annet perspektiv: Familiens søken etter sin identitet. Boken er illustrert. Bjørn-Erik Hanssen (f. 1952) bor i Trondheim. Han har tidligere utgitt en rekke bøker, både dikt og prosa. Flere av dem er oversatt til dansk og tysk. Dokumentarromanen "Gategutt" kom ut i 1990 på Tiden Norsk Forlag.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788210047206

EAN 9788210047206

Omtalt person Ole Klemetsen

Språk Bokmål

Sider 345

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket