Boka forteller historien om Ludvig Karlsen, tatergutten som havnet i rennesteinen, ble frelst og edru, og rusa på tro. Han endte opp som leder av 30 evangeliesentre og med ansvar for en omsetning på 100 millioner kroner. Dette er en bok om fenomenet Ludvig Karlsen, en vurdering av han som leder, og av Evangeliesenteret som redningssentral for samfunnets svake og utstøtte.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2004
Format Kassett
Omtalt person Ludvig Karlsen
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.