Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder femti oppskrifter på helsebringende mat med mindre fett. Den illustrerer trinnvis hvordan man kan lage supper, fiskeretter, vegetarmat, kjøtt, desserter og kaker. Hver oppskrift har ernæringsinformasjon. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder femti oppskrifter på helsebringende mat med mindre fett. Den illustrerer trinnvis hvordan man kan lage supper, fiskeretter, vegetarmat, kjøtt, desserter og kaker. Hver oppskrift har ernæringsinformasjon. Med stikkordregister.
Forlag Hermes House
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9781901289282
EAN 9781901289282
Språk Engelsk
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket