Etter borgerkrigen, drar Mark, sønnen til Sky og Rebekah Winslow nordover, etter å ha sluppet ut av fengselet i Mexico. Han ønsker å arbeide for et jernbaneselskap i Omaha. Men etter en skyteepisode havner han igjen i fengsel, denne gang i Texas. Lola Montez har forgjeves forsøkt å rømme fra livet som saloonpike. Da Mark Winslow redder henne fra en ubehagelig type, og hun redder ham fra fengsel, blir det han som hjelper henne å flykte. Så blir Mark ansvarlig for lov og orden på jernbaneselskapets byggeplasser. Det er ingen enkel oppgave.
Forlag Rex forl.
Utgivelsesår 1994
Serie Winslow-serien 2 (5)
Omtalt tid 1800-tallet
Omtalt sted USA