Lotte-Marie goes down under

en Lotte-Marie roman

av (forfatter).

Feather Books Publishing 2020 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Lotte-Marie goes Down Under er en humoristisk kriminalroman (satire) inspirert av filmen Eyes Wide Shut med Nicole Kidman og Tom Cruise, og Flaggermusmannen av Jo Nesbø. Filmen er en britisk-amerikansk erotisk thriller fra 1999 regissert, produsert og skrevet av Stanley Kubrick. I bok fire forlater Lotte-Marie det trauste livet i Norge og setter kursen mot Australia, nærmere bestemt mot Sydney for å oppleve spenning og action - men noen ganger får en mer enn en ber om. Drap, horer, halliker, dop, skumle klovner og ikke minst - galskap!

Bøkene om Lotte-Marie beskrives som Norges humoristiske, sexy, friske og feminine svar på våre gamle, trauste og halv-alkoholiserte krimhelter som Varg Veum og Harry Hole. De ukonvensjonelle bøkene er i følge media og lesere Norges beste innen humor-sjangeren, dog med et underliggende budskap for den skarpe leser - og er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. Lotte-Marie goes Down Under er en kriminalroman om sex, fantasier, følelser, kjærlighet, utfordringer og selvinnsikt eller manglende selvinnsikt, om å sette grenser og det å bryte grenser - alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi. Hole har en lettbent stil og skriver ufiltrert om det meste, dog med snert i avtrekkeren. Bøkene leses av både kvinner og menn med sans for humor og kan med letthet leses enkeltvis.

Om karakteren; Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er superselgeren med den gode nesen. Hennes to motstridende karaktertrekk river og sliter i henne, og kunsten er å balansere disse, hvilket Lotte-Marie ikke er så veldig god på. Norges morsomste bøker handler om det å være et menneske, men først og fremst en kvinne i en mannsdominert verden, en kvinne som har en tendens til å rote seg opp i de mest bisarre situasjoner der små marginer skiller mellom liv og død.

Bokdetaljer

Forlag Feather Books Publishing

Utgivelsesår 2020

Format E-bok

ISBN13 9788293539209

EAN 9788293539209

Serie Lotte-Marie

Genre Humor Krim

Omtalt sted Australia

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket