Det finnes et stort og variert utvalg agn som egner seg for sjøfiske. Mange fungerer godt, men fremgangen kommer ved å ha kunnskap om hvordan du skal velge riktig agn for det stedet du fisker og for den fiskearten du håper å fange. Denne hendige lommeguiden beskriver de vanligste og mest brukte agnene til sjøfiske. Enkel tekst og tydelige illustrasjoner forklarer hvert enkelt agn, hvordan det skal fiskes og hvilke fiskearter du kan håpe å komme i kontakt med. Boken er designet for å være oppslått, slik at du kan bruke begge hender når du agner. Den passer i lommen eller i takkelboksen, og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske. For enkelhetens skyld er agnene i boken delt inn i kategoriene mark, krabber, agnfisk, og annet agn og kunstig redskap. Selges kun i display med 10x; 9788281734579
Forlag Exlibris media
Utgivelsesår 2013