Lohkanriemut leat álkkes lohkangirjjážat, main leat muitalusažat, fearánat, faktateavsttat ja fikšuvdna. Leat 10 girjjáža skáhpus. Lohkangirjjážat leat čállon álkkibun ja heivejit buohkaide geat leat lohkalasat ja/dahje dárbbašit movttiidahttot lohkagoahtit. Girjjážat addet lohkanmovtta, guoimmuhit ja oahpahit fáttáid birra maid it soaitte ovdal lohkan. ___________________________________________________________________________________________________________ Lohkanriemut er lettleste bøker i en boks. Bøkene har både skjønnlitterære- og faktatekster. Det er 10 bøker i boksen. Lettleste bøkene er skrevet enklere og passer for alle som elsker å lese eller har behov for motivasjon til å starte å lese. Bøkene stimulerer til leselyst, underholder og gir kunnskap om temaer som du kanskje ikke har lest om tidligere.
Forlag Davvi girji
Utgivelsesår 2025
Format Kart
Språk Nordsamisk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.