Noah forlater landsbyen og må kjempe for å motstå fristelser. Han forsøker å høre på Guds stemme og blir skremt av den beskjeden han får. Tør han følge Guds formaning?
Unge Noah lever et godt og sunt liv ... helt til han forlater landsbyen og oppdager en verden full av fristelser. Han tiltrekkes av en vakker kvinne, samtidig som han føler avsky for den hedenske avgudsdyrkelsen til stammen hun tilhører. Den indre kampen gir ham store kvaler. Noah anstrenger seg for å høre Guds stemme - gjennom advarslene fra en profet og sin bestefar Metusalems undervisning, sin families kjærlige omsorg, og til sist gjennom personlig konfrontasjon. Budskapet han får er skremmende. Er han modig nok til å være lydig? Motstanden mot kallet han har fått, bare øker, og en eldgammel, kostbar medaljong minner ham på hvem han er ... en mann med et løvehjerte!
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788230202869
EAN 9788230202869
Genre Religiøs litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.