Lønnsom vekst og drift

av (forfatter), Hans Petter Andersen (forfatter), Gard Rønning (forfatter), Lars Ole Mathisen (forfatter), Steinar Næss (forfatter) og Nina Furu (forfatter).

Adekvat Info 2012 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir en innføring i de viktigste temaene rundt drift og utvikling av en bedrift. Den delen som av boka som handler om vekst, fokuserer mest på inntektssiden i bedriften, og den delen som omhandler drift, fokuserer på kostnadssidene i bedriften.

Omtale fra forlaget

Lønnsom vekst og drift gir deg en innføring i de viktigste temaene rundt drift og utvikling av en bedrift. Mange bøker rettet mot næringslivet inneholder «mye om litt». Ett tema utdypes i det vide og det brede. Skal du kjøpe slike bøker, må du ha en høy bunke med bøker for å være dekket innenfor det viktigste du bør vite for å lykkes med bedriften din. Lønnsom vekst og drift er motsatt, her får du «litt om mye». De viktigste reglene og rådene om alle delene av både markedsarbeidet og selskapsforvaltningen. Boken er en blanding av nettopp regler og råd. Den delen av boken som omhandler vekst fokuserer mest på inntektssiden i bedriften, og den delen av boken som omhandler drift, fokuserer mest på kostnadssiden i bedriften. Boken er utviklet i samarbeid med Infotjenester AS og deres nettbaserte oppslagsverk Daglig leders ABC. Oppslagsverket er laget spesielt for daglige ledere og inkluderer fagsupport. Les mer på www.infotjenester.no/abc.

Bokdetaljer

Forlag Adekvat Info

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788276910889

EAN 9788276910889

Språk Bokmål

Sider 140

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket