Løfter og svik
Kjærlighet og løgner (4)
Boom! Lidenskapen mellom den vakre sykepleieren Clare Connelly og den sexy legen Parker Reese eksploderer som en bombe. Men Clare har vanskeligheter med å stole på menn, og Parker har inngått et veddemål om å få henne i seng. Følelsene deres står på spill da Parkers ødeleggende svik risikerer å bli avslørt.
Etter festen ...
Nei, det kan ikke være sant, det må stå feil på visittkortet! Callie Jamieson har tilbrakt en lidenskapelig natt med en fantastisk mann. Men morgenen etter oppdager hun at han er milliardæren Nick Brunicadi, en viktig kunde for bedriften hennes. En magisk kjærlighetsnatt - og så er hun borte. Men Nick gir ikke opp så lett. Han vil ha mer av den mystiske Callie, og han vil sørge for at han får det. Og han får betydelig mer enn han hadde regnet med, for da han treffer Callie igjen, har hun noe viktig å fortelle ham ...
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2017