Forfatteren, som er psykolog, har gjennom flere år hatt samtaler med mennesker hun har møtt om hva de opplever som meningen med livet. I denne boken har hun forsøkt å samle essensen av de ulike svarene hun har fått. Hun ønsker at boken skal være en kilde til glede og inspirasjon for alle som søker, og til håp og trøst for mennesker som befinner seg i sjelelig nød.
En bok til inspirasjon, trøst og glede På et tidspunkt i løpet av livet stopper de fleste av oss opp og spør oss selv: Hva er meningen med livet? Spørsmålet er undrende, filosofisk og vidtrekkende. Likevel er det et spørsmål vi kjenner oss igjen i og som vi kanskje stiller en eller flere ganger i livet. Nina Heim har spurt alminnelige mennesker i alderen 20 til 80 år om hva de opplever er meningen med deres liv. Svarene hun har fått er mangfoldige. Utsagnene blir akkompagnert av Knut Brys vakre, slående og utfordrende bilder. Det er en bok til inspirasjon, trøst og glede.
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788205376991