I Livet på Stjerneøya blir vi kjent med bestevennene Stella og Pollux, og alt de opplever på Stjerneøya der de bor. En av deres venner, Leo, bærer på en stor hemmelighet, som han røper for dem. Dermed får vi sammen med dem bli med inn i en verden som de ikke trodde fantes. Hva er det fyrvokteren Sirius Kompernikus skjuler for dem? Og hvordan skal de finne ut av denne hemmeligheten? Og er det noen sammenheng mellom det Leo fortalte og det Sirus Kompernikus har skjult for dem.
Fortellingen oser av godhet, medmenneskelighet og varme. Samtidig så er den både spennende og lærerik for alle barn.
Bjørg Johansen (1964) er født og oppvokst på Frøya, i Trøndelag, men allerede som syttenåring flyttet hun til Trondheim. Helt siden hun kunne lese og skrive, som syvåring, har hun skrevet og laget små historier og fortellinger. Hun påsto allerede da at hun skulle bli forfatter.
Bjørg er utdannet sykepleier. Hun har skrevet mye, og utgitt flere bøker under pseudonym.
Forlag Elefantus forlag
Utgivelsesår 2022